Новини


Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Звіт"

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download розміщено оновлену версію програмного забезпечення "Емкон: Звіт" (1.11.6).

В оновленій версії додано консолідовану проміжну фінансову звітність, починаючи з інформації за 1 квартал 2019 року, в зв'язку з набранням чинності наказом Голови НКЦПФР від 15.05.2019 №92 Щодо внесення змін до наказу Голови Комісії від 05.11.2015 р. № 219 «Щодо затвердження Опису розділів та схем ХМL файлів електронної форми інформації емітентів цінних паперів відповідно до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів», затвердженого у зв’язку з набранням чинності рішенням НКЦПФР від 04.12.2018 №854 «Про затвердження Змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів», а також виправлено декілька технічних помилок, виявлених в процесі експлуатації програмного забезпечення.

Для того, щоб оновити програмне забезпечення, необхідно завантажити Пакет для встановлення Емкон: Звіт зі сторінки http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download, запустити завантажений файл (EmconZvitInstall.exe) та у вікні із запитом "Змінити/Виправити/Видалити" обрати "Виправити".

У випадку виникнення проблем із використанням програмного забезпечення Емкон: Звіт, а також із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за адресою електронної пошти support@emcon.com.ua або за телефонами +380 (44) 456-90-04 (05)

Назад