Новини


На офіційному сайті НКЦПФР оприлюднено проект рішення НКЦПФР «Про затвердження Тимчасового порядку скликання та дистанційного проведення загальних зборів акціонерів та загальних зборів учасників корпоративного інвестиційного фонду»

Проект рішення Комісії розроблений з метою встановлення тимчасового порядку дистанційного проведення загальних зборів, можливість проведення яких була передбачена Законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)".

Звертаємо увагу на те, що даний проект наразі не має статусу нормативно-правового документу. Комісія пропонує всім зацікавленим особам не пізніше 14 квітня надати свої зауваження та пропозиції, після чого рішення буде прийняте в остаточній редакції.

Ознайомитись з текстом проекту рішення можна за посиланням https://www.nssmc.gov.ua/proects_of_regular/pro-zatverdzhennia-tymchasovoho-poriadku-sklykannia-ta-dystantsiinoho-provedennia-zahalnykh-zboriv-aktsioneriv-ta-zahalnykh-zboriv-uchasnykiv-korporatyvnoho-investytsiinoho-fondu/

Назад