Новини


Емкон оновлює програмне забезпечення "Емкон: Структура власності приватного акціонерного товариства"

На сторінці http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download розміщено оновлене програмне забезпечення "Емкон: Структура власності приватного акціонерного товариства" (1.1).

Програмне забезпечення "Емкон: Структура власності приватного акціонерного товариства" дозволяє створювати документи у візуальній формі та у машиночитальному форматі (report.xml) з інформацією про структуру власності приватного акціонерного товариства (якщо таким товариством не здійснювалася публічна пропозиція цінних паперів), 100 відсотків акцій якого прямо або опосередковано належать одній особі, крім товариства, 100 відсотків акцій якого прямо або опосередковано належать державі, для їх підписання кваліфікованим електронним підписом та завантаження на власний веб-сайт, а також для подання до НКЦПФР (report.xml).

Програмне забезпечення оновлене з урахуванням змін, внесених до структури інформації рішенням НКЦПФР від 24.12.2019 №781 "Про затвердження Змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів"..

Для того, щоб використати програмне забезпечення, необхідно завантажити його зі сторінки http://soft.emcon.ua/ua/soft/eczv/download, зберегти файли з архіву в окремій папці та запустити файл EmconSV.exe.

У випадку виникнення проблем із використанням програмного забезпечення, а також із зауваженнями, питаннями та пропозиціями просимо звертатись до технічної підтримки за адресою електронної пошти support@emcon.com.ua або за телефонами +380 (44) 456-90-04 (05)

Назад