Новини


Емкон оголошує нову акцію щодо публікації фінансової звітності

Как відомо, відповідно до п. 4 статті 14 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» не пізніше ніж до 30 квітня року, що настає за звітним періодом, оприлюднювати річну фінансову звітність та річну консолідовану фінансову звітність разом з аудиторським звітом шляхом розміщення на власній веб-сторінці з опублікуванням у періодичних або неперіодичних виданнях мають публічні акціонерні товариства, підприємства - емітенти облігацій, іпотечних облігацій, іпотечних сертифікатів і сертифікатів фондів операцій з нерухомістю, професійні учасники фондового ринку, банки, страхові компанії та інші фінансові установи.

Емкон здійснює публікацію річної фінансової звітності або річної консолідованої фінансової звітності разом з аудиторським звітом в виданні "Фондовий ринок. Київ" за єдиною ціною - 1000 грн. з ПДВ.

При опублікуванні річної фінансової звітності з аудиторським звітом в виданні «Фондовий ринок. Київ» надається знижка 50% на оплату річної технічної підтримки веб-сайту, створеного за допомогою emitents.net.ua

Назад